Vormgeving

Grafische vormgeving en (Technisch) DTP Vorden

Je wilt iets laten drukken of printen, zoals visitekaartjes, brochures of flyers om weg te geven. Goed idee, want door mensen iets tastbaars in handen te geven, pakken ze het er sneller ‘even bij’. Dat is onze ervaring met papier. Ondanks de digitalisering blijft papier populair als onderdeel van marketing, omdat mensen het fijn vinden om ‘iets in handen te hebben’. Ook voor standaard en technische DTP klussen kun je in Vorden terecht.

Om een goede indruk te maken met jouw drukwerk moet die qua vormgeving en drukken professioneel zijn gemaakt. Jouw drukwerk is een weerspiegeling van je bedrijf of organisatie, dus de uitstraling ervan moet in lijn zijn. Het totaalplaatje moet kloppen, zodat je een herkenbaar en betrouwbaar beeld oproept, hiervoor kun je terecht bij YourPress Media in Vorden.

Grafische vormgeving, met liefde voor drukwerk

Wat doen wij voor jou

Als het om drukwerk gaat, kennen wij alle technische aspecten van het proces. Wij kunnen je daarom precies uitleggen wat voor jou de beste keuze is qua drukwerk. Voor advies komen we naar je toe of we spreken af op ons kantoor. Dan vragen we je wat je nodig hebt, welk doel je hebt met je drukwerk en waar je bedrijf voor staat. In dat gesprek vertellen we over de mogelijkheden en geven we je drukwerk advies. Persoonlijk contact vinden we daarin belangrijk.

Je zou ons coach op grafisch gebied kunnen noemen met liefde voor kwalitatief mooi drukwerk. Met de juiste keuzes leveren wij professioneel drukwerk.

Vormgeving 2

Kijk onderstaand voor een overzicht van producten en diensten die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren.

Concreet doen wij voor jou

Concreet kunnen we op het gebied van grafische vormgeving en drukwerk het volgende voor jou doen:

  • Logo en huisstijl ontwerpen
  • Grafische vormgeving van advertenties, folders, visitekaartjes en brochures in jouw huisstijl
  • Drukklaar maken van jouw advertentie, folder, visitekaartje (juiste kleuren, formaat, bestandstype)
  • Bestelling plaatsen bij drukkerij
  • Eventueel een mailing verzorgen, waarin we de schakel zijn tussen de klant, de drukker en de partij die de mailing verzendt
  • Ook het bedrukken van allerlei promotiematerialen (pennen, mokken, vlaggen enz.) regelen we voor je.

Na het advies kun je ook de grafische vormgeving en het regelen van je drukwerk aan ons overlaten. Door jarenlange ervaring bij drukkerijen kunnen wij ook het  grafisch ontwerp van onder andere logo’s en huisstijlen verzorgen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?