Wat anderen over ons zeggen

Een aantal opdrachtgevers hebben referenties geschreven, over de werkzaamheden van YourPress, en de kennis en kunde van haar medewerkers.

Boven verwachting

Hiermee geven zij ook aan dat het persoonlijke contact van grote waarde is om er voor te zorgen dat de uiteindelijke producten eigenlijk mooier en beter zijn dan was verwacht. Wij zijn er trots op dat we door persoonlijk contact en het zoeken van de juiste leveranciers, kunnen bijdragen aan de  ‘wow’ factor.

Trots

Wij zijn bijzonder trots op datgene wat we tot nu toe bewerkstelligd hebben, het tevreden stellen van de opdrachtgever, en een samenwerking aangaan. Concrete vragen stellen in een persoonlijk onderhoud zorgt ervoor dat wij de beloften die we doen ook nog nakomen.

Tenslotte zijn wij ervoor om te zorgen dat de opdrachtgever tevreden is met het product dat wij leveren, of het nu gaat om een briefpapier, map of visitekaartje, maar ook het opleveren van een complete website, alles moet beter zijn dan de verwachtingen.

Mooie samenwerking met YourPress Media > Fijn om mijn ideeën te spuien bij Dinant en hij het vertaald in de vormgeving en digitaal maken. Goede en degelijke aanpak! Reeds super producten geproduceerd en druk bezig met de verdere uitbereidingen van mijn praktijk en nieuw bedrijf! Juist in deze moeilijke corona-tijd is het fijn om gesteund te voelen door jullie als meedenkend bedrijf!! Hoop dat velen jullie mogen ontdekken om meer moois op de wereld te zetten! Dank voor jullie inzet!
Ik ben super tevreden over mijn website, drukwerk en fotoverwerking op forex. De kwaliteit is hoogstaand, de samenwerking verloopt soepel, makkelijk en snel. Je bent geen nummer maar klant. Ook kleine orders en opdrachten worden met aandacht en vakmanschap behandeld.