Logo-ontwerp Vorden

Als ondernemer kan je niet zonder een logo dat jouw bedrijf representeert. Krachtig uniek, herkenbaar en past bij de kernwaarden van je bedrijf. Het vertegenwoordigt je bedrijf en moet daarom raak zijn bij je doelgroep. Logo ontwerp Vorden bij YourPress Media.

Wanneer?

Elke dag zien we talloze logo’s voorbij komen: langs de snelweg, op internet en op televisie. Een logo moet in korte tijd raak zijn. Het moet opvallen, de aandacht trekken en blijven hangen in het hoofd van de ander. De kosten logo ontwerpen, kunnen variëren, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Je laat een (nieuw) logo ontwerpen als:

  • Je net begint met ondernemen
  • Het huidige logo niet meer past bij de diensten of producten die je aanbiedt
  • Een nieuw bedrijf gaat starten
  • Je logo past niet meer bij je kernwaarden
  • Je je huidige logo zat bent en toe bent aan wat nieuws
  •  
Logo ontwerp Vorden: ‘Een logo is een eenvoudig beeld, dat jouw bedrijf vertegenwoordigt.’
Logo ontwerp

Wij maken het uniek

Het laten maken van een beeldmerklogo is dus een belangrijk onderdeel van je marketing. Het simpele beeld vertegenwoordigt jouw bedrijf en legt – als het goed is – meteen de link naar wat je te bieden hebt. Maar hoe ziet een goed logo eruit? En wat past bij mijn bedrijf en bij wat ik wil uitstralen?

‘Logo’s vallen op, trekken de aandacht en blijven hangen.’

Om te ontdekken wat bij jou past, willen we eerst weten wat je doet, wie je bent en wat je wilt uitstralen. In een gesprek praten we over jou en over jouw bedrijf. Ook nemen wij kleurkaarten mee, zodat we kunnen zien weten welke kleuren je aanspreken. Welk gevoel geven bepaalde kleuren je? Dat is heel persoonlijk en heel bepalend voor je beeldmerk of handelsnaam. Kleuren zijn voor ons de basis in, pas daarna bedenken wij de vormen.

Tijdens het gesprek vormen zich meteen al allerlei vormen en beelden. Vaak maken we meteen een schets om  te kunnen toetsen of wij jouw bedrijf kunnen vertalen in een logo.

 

Het ontwerpproces

Jouw uiteindelijke logo ontstaat door te schieten op mijn voorzetten. Wij maken varianten van jouw logo met verschillende kleuren, vormen, groottes en lettertypes. Wij merken dat dit proces het beste werkt; door allerlei voorbeelden te geven, weten we uiteindelijk precies hoe de klant het wil hebben. 

Aan het eind van het ontwerpproces heb jij een logo dat helemaal naar je zin is. Het is jouw unieke,  herkenbare, krachtige logo dat past bij de kernwaarden van je bedrijf. Op die manier zal het jouw doelgroep aanspreken.

Dat is het leuke van ons vak: om de bedrijfsfilosofie en de persoon te kunnen ‘vangen’ in een beeld.

Startpunt van je huisstijl

Bovendien is je logo het startpunt van je hele huisstijl. Met de kleuren, vormen en lettertypes van je logo kun je je hele huisstijl verder invullen.

Meer weten?

Ben je benieuwd of wij een goede klik hebben om samen te werken? Laten we kennismaken.
Klik op de button voor een vrijblijvende afspraak.